concert: Café Mokums Paradijs Presenteert Bij Ons In De Jordaan in Rijswijkse Schouwburg op DONDERDAG 23 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Café Mokums Paradijs Presenteert Bij Ons In De Jordaan in Rijswijkse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
23 APR
CAFÉ MOKUMS PARADIJS PRESENTEERT BIJ ONS IN DE JORDAAN Kleine Zaal, 20:00 uur Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
2020

EXTRA INFORMATIE

Meezingen met een lach en een traan in mooiste Café van de Jordaan!

Van overspel, diefstal, moord en verkrotting tot scheve torens, dood, hoeren, pooiers en drankmisbruik, het is zo naar niet te bedenken of in de Jordaan werd er een lied over gezongen. Tijdens de voorstelling komen in 2 uur tijd de klassiekers uit Mokum vol andermans ellende voorbij en wordt u verrast door minder bekende pareltjes of bijzondere uitvoeringen. Want u gaat ze allemaal horen. En meezingen natuurlijk. Want het ellendige thema ten spijt, cast en de band bezorgen u gegarandeerd een vrolijke en onvergetelijke avond! Welkom bij Café Mokums Paradijs presenteert Bij ons in de Jordaan, de saaaaaligste sing-a long voorstelling van het jaar.