concert: Coma in V11 op VRIJDAG 30 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Coma in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
30 OKT
COMA 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Coma

EXTRA INFORMATIE

COMA – het duo Georg Conrad en Marius Bubat – combineert popgevoeligheid met experimentele elektronica. Muziek rijk aan melodie en vaak ook melancholie, subtiel toegespitst op de emotioneel gedreven hoek binnen de dancemuziek waarin dynamische soundscapes in het vaarwater van het persoonlijke kop-en-staart liedje drijven.

Na eerst platen te hebben uitgebracht op Duits kwaliteitslabel Kompakt (ook thuishaven van o.a. Weval), staat COMA’s komende album Voyage Voyage gepland voor release bij het volprezen indielabel City Slang. Het is een titel die puur avontuur uitstraalt: eerste voorproefje Spiracles klinkt als je favoriete zomervakantie in de tropen, de koude winterdagen ontvluchtend. Precies zo’n hitje dat het spannende midden behoudt tussen spaarzame popmelancholie en het bevlogen nachtclubgevoel. Meer van dat soort moois vanavond op de V11!