concert: Ibrahim Maalouf in De Roma op VRIJDAG 29 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ibrahim Maalouf
    North Sea Jazz 2016 - Zaterdag
    © Charles Batenburg
  • Ibrahim Maalouf
    North Sea Jazz 2016 - Vrijdag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ibrahim Maalouf in De Roma) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
IBRAHIM MAALOUF 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Ibrahim Maalouf

EXTRA INFORMATIE

Als tiener won Ibrahim de grootste internationale wedstrijden ter wereld en begon hij een carrière als klassieke solist. Vanaf de jaren 2000 wordt hij echter een vaste waarde, zowel in de pop- en de jazzwereld als in de wereldmuziek, mee dankzij zijn improvisatietalent. Sting, Salif Keita, Amadou & Mariam, Tryo, Matthieu Chédid, Lhasa de Sela en tal van andere artiesten met de meest uiteenlopende stijlen doen een beroep op hem.

Foto's van Ibrahim Maalouf

Foto Ibrahim Maalouf te NN North Sea Jazz 2022 - vrijdag Foto Ibrahim Maalouf te NN North Sea Jazz 2022 - vrijdag Foto Ibrahim Maalouf te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Ibrahim Maalouf te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Ibrahim Maalouf te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Ibrahim Maalouf te NN North Sea Jazz 2022 - vrijdag
 
Bekijk alle 15 foto's van Ibrahim Maalouf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws