concert: DeWolff in Effenaar op VRIJDAG 03 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (DeWolff in Effenaar) verplaatst naar woensdag 02 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 APR
DEWOLFF Grote zaal, 20:15 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma DeWolff

EXTRA INFORMATIE

DeWolff is terug en hongerig dan ooit.

Deze mannen rockten de Effenaar al vaker dan we kunnen tellen en nog altijd is elke show weer intenser, beter en strakker dan de vorige. Ditmaal hebben de mannen een album gemaakt in hun tourbusje.....

Wacht effe: wat!????

Ja, je leest het goed; 'Tascam Tapes' werd opgenomen tijdens hun tour door Europa (check de briljante album teaser hieronder effe). Op een viersporenrecorder met cassettebandjes! Hoe dat klinkt? Nou, behoorlijk sexy. Alsof The Black Keys eindelijk hun droomalbum hebben gemaakt, met een hoop Southern swagger. DeWolff is terug en deze sluwe viervoeter is hongeriger dan ooit.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Torenpop 2011 Foto DeWolff te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto DeWolff te Appelpop 2014 Foto DeWolff te DeWolff - 28/12 - Burgerweeshuis Foto DeWolff te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto DeWolff te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 274 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws