concert: Tamikrest in Grounds op VRIJDAG 08 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tamikrest
    Le Guess Who? 2014
    © Tim van Veen
  • Tamikrest
    Le Guess Who? 2014
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tamikrest in Grounds) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 MEI
TAMIKREST 21:00 uur Grounds, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Tamikrest
Toegang vvk € 15,- deur € 17,50

EXTRA INFORMATIE

” …Tamikrest is a cutting-edge 21st-century rock group that just happens to live in the middle of one of the world’s most remote deserts…”

Tamikrest betekent ‘kruispunt’ in de taal van de Kel Tamashek, een nomadische bevolkingsgroep in de Sahara, beter bekend als de Toearegs. Met 5 bandleden uit verschillende delen van de wereld is dit de ideale bandnaam. De muziek is een ode aan de muzikale traditie van de Toeareg en wordt naadloos verweven met rock, blues, psychedelica en dub invloeden uit het Westen. Met teksten over het verlangen naar een vrije wereld brengt Tamikrest poezie en de cultuur van de Kel Tamashek naar het Westen.

Foto's van Tamikrest

Foto Tamikrest te Le Guess Who? 2014 Foto Tamikrest te Le Guess Who? 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Tamikrest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws