concert: Jong Metropole speelt Snarky Puppy Feat. Jamison Ross in Paradiso op ZONDAG 15 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jong Metropole speelt Snarky Puppy Feat. Jamison Ross in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 MRT
JONG METROPOLE SPEELT SNARKY PUPPY FEAT. JAMISON ROSS Grote Zaal, 15:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jong Metropole

EXTRA INFORMATIE

Op 15 maart speelt het Jong Metropole Orkest, wat bestaat uit leden van het Metropole Orkest, het Nationaal Jeugd Orkest en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, de muziek van de swingende hedendaagse New Yorkse jazzband Snarky Puppy. Dit doet het gezelschap onder leiding van de vermaarde Britse dirigent Jules Buckley én samen met Snarky Puppy-percussionist en Jamison Ross, die hiervoor speciaal wordt ingevlogen. Het Metropole Orkest en Snarky Puppy zijn geen onbekenden van elkaar: in 2016 wonnen ze samen een prestigieuze Grammy voor het album 'Sylva'.
Jong Metropole wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Keep an Eye Foundation.

Gerelateerde concerten