concert: The Homesick in Vera

VR.
21 FEB
THE HOMESICK Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2020
HOOFDPROGRAMMA The Homesick
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Homesick in Vera
Tickets The Homesick:
vr 21 feb
Vera, Groningen
€ 8,50

EXTRA INFORMATIE

Het tweede album van The Homesick komt eraan! 'The Big Exercise' verschijnt 7 februari op het legendarische label Sub Pop, dat onder andere het debuutalbum van Nirvana uitbracht. Het positief ontvangen debuutalbum 'Youth Hunt' (Subroutine) uit 2017 was een paar weken oud toen de band een mailtje uit de VS ontving.

De gejaagde post-punk van het trio Jaap van der Velde, Erik Woudwijk en Elias Elgersma krijgt op deze langspeler meer diepte in vorm van warmere, barokke elementen als piano, klavier, akoestische gitaar en clarinet.

“Bij deze plaat richtten we op ons op dingen die heel fysiek voelden,” ​ licht Van der Velde toe. ​“Toen we in 2018 op tour waren kocht ik in Zwitserland een LP van Meredith Monk, Dolmen Music. Sindsdien zijn Elias en ik helemaal in haar muziek gedoken. Maar ook bijvoorbeeld de muziek van Joan La Barbara."

Hoe dit live gaat uitpakken, zie je vanavond in VERA!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Homesick

Foto The Homesick te Motel Mozaïque 2019 Foto The Homesick te Motel Mozaïque 2019 Foto The Homesick te Motel Mozaïque 2019 Foto The Homesick te Valkhof Festival 2017 Foto The Homesick te C/O Pop 2018 Foto The Homesick te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 15 foto's van The Homesick

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN