concert: Orchards in Cinetol op ZONDAG 19 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Orchards in Cinetol) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 APR
ORCHARDS 20:30 uur Cinetol, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Orchards

EXTRA INFORMATIE

Uit de diverse en uitgebreide muziekscene van Brighton komt het indiekwartet Orchards voort. Samen maken ze een stijl die zich goed laat omschrijven als math-pop. Indrukwekkende gitaarhooks en afwisselende maatsoorten worden gecombineerd met zomerse melodieën en de popvocalen van frontvrouw Lucy Evers. Een energiek geluid waarmee het viertal direct na het uitkomen van debuutalbum ‘Losers/Lovers’ in 2018 wist op te vallen. Tel daar nog een behoorlijke livereputatie bij op en dan is het aanstormende Orchards het resultaat.