concert: Jeroen Zijlstra - Ja!zzzijlstraz in De Kleine Komedie op ZONDAG 19 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeroen Zijlstra - Ja!zzzijlstraz in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 APR
JEROEN ZIJLSTRA - JA!ZZZIJLSTRAZ 00:00 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jeroen Zijlstra

EXTRA INFORMATIE

Twintig jaar? Twintig jaar! Twee decennia Olie & Rook, Liefde & Dorpsgevoel, Kalm en Ruw. Vier lustra scherp aan de wind musiceren. Koersen op een innerlijk kompas van zilte zanglijnen en schuimgekopte teksten. En ja, al twintig jaar. Dus wat doe je dan? Dan ga je back to basics. Terug naar waar het allemaal mee begon. Jazz! Jeroen Zijlstra heeft zijn inspiratienetten uitgegooid bij Miles Davis en Chet Baker. Zijn hoofd hengelde naar Thelonious Monk en Slauerhoff. En hij heeft nieuwe liedjes geschreven. Samen met zijn vertrouwde trompet en een vers kwintet dompelt Zijlstra zich onder in een zee van ruimte. Laat hij zich overspoelen door de juiste timing, dat ene woord, het ideale moment. Ja!zzZijlstra is zo’n programma dat je je over twintig jaar nog weet te herinneren. Twintig jaar? Twintig jaar!