concert: JW Roy in Mezz op VRIJDAG 11 MAART 2022

  • JW Roy
    Tuckerville 2017
    © Serge Hasperhoven
VR.
11 MRT
JW ROY Jupiler Zaal, 19:30 uur Mezz, Breda
2022
Hoofdprogramma JW Roy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets JW Roy in Mezz
Tickets JW Roy:
vr 11 mrt
Mezz, Breda
€ 20,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dit is de verplaatste show van JW Roy die eigenlijk op 15 maart/4 oktober/14 maart zou plaatsvinden.

Op zondag 11 maart komt JW Roy naar MEZZ om een ode te brengen aan zijn albums ‘Ach, Zalig Man’ en ‘Laagstraat 443’. Samen met dezelfde bezetting van destijds, vrienden Ruud van den Boogaard en Gabriël Peters, speelt hij de nummers over bijzondere plaatsen, op bijzondere plekken!

10 en 15 jaar geleden bracht JW Roy zijn albums ‘Ach, Zalig Man’ en ‘Laagstraat 443’ uit. ‘Laagstraat 443’ was het eerste album waarop hij in het Brabants zong. Volgens het Parool klonk hij nog nooit zo goed als toen en zette hij Brabantse americana op de kaart. Het poëtische directe Nederlands in zijn liedjes is van eenzelfde ruwhouten schoonheid en geeft je niet het gevoel dat je naar kleinkunst luistert. Jan Willem vertelt je over zijn oude dorp, zijn gerafelde hart en zijn zuidelijke ziel. Op deze avond word je betoverd door de intieme en oprechte muziek van JW Roy!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat JW Roy in Mezz plaatsvindt.

Foto's van JW Roy

Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te Tuckerville 2017 Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling
 
Bekijk alle 16 foto's van JW Roy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws