concert: Joy Division Undercover in Effenaar op VRIJDAG 22 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joy Division Undercover in Effenaar) verplaatst naar zondag 07 maart 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
22 MEI
JOY DIVISION UNDERCOVER Kleine zaal, 20:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Joy Division Undercover

EXTRA INFORMATIE

Joy Division Undercover brengt ons heeeeel dicht bij de post punk legendes.

In 2020 is het 40 jaar geleden dat Joy Division in de Effenaar speelde op (18 januari 1980) en op 18 mei 2020 is zanger Ian Curtis 40 jaar dood. Kortom, genoeg aanknopingspunten om die avond en die plaat (‘Closer’) te herleven. De Joy Division Undercover band kan dat als geen ander. Met hun ‘Closer to Curtis’ tour spelen ze het tweede album, maar natuurlijk nog veel meer iconische songs van de postpunk godfathers.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws