concert: The Hackensaw Boys in Rotown op DINSDAG 17 MEI 2022

  • The Hackensaw Boys
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
DI.
17 MEI
THE HACKENSAW BOYS 20:30 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma The Hackensaw Boys

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 17 mei 2022.
Dat is 196 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Hackensaw Boys in Rotown
DEZE The Hackensaw Boys TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 17 mei
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Bijna twintig jaar hakken en zagen ze dwars door de festivalweides en concertzalen: over wie anders dan de legendarische Hackensaw Boys kunnen we het hebben? Geboren in Virginia, langs de periferie van Amerika, opereert deze hofleverancier van straffe rootsmuziek intussen meer als beweging dan als band. Soms spelen er wel twintig muzikanten tegelijk op het podium, een verse lading country-blues, bluegrass en oldtimers gespeeld met de bevlogenheid van een punkband.

Hackensaw Boys is logischerwijs een band geworden die meerdere generaties overbrugt: opperhoofd en leadzanger David Sickmen is na het vertrek van Ferd Moyse het laatste nog actieve originele lid. De nieuwe EP draagt de heerlijk olijke titel A Fireproof House of Sunshine en bevat voor het eerst een nummer met bijdrage van zoonlief Sickmen, getiteld Let’s Take Us A Nightride. Dat is meteen ook bindend advies voor vanavond, wanneer de Hackensaw Boys ons Rotown wederom in vuur en vlam zetten!

Foto's van The Hackensaw Boys

Foto The Hackensaw Boys te Moulin Blues 2008 Foto The Hackensaw Boys te Moulin Blues 2008 Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto The Hackensaw Boys te Ribs & Blues 2017 Foto The Hackensaw Boys te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 24 foto's van The Hackensaw Boys

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws