concert: Colin Benders, Metropole Orkest, Ibeyi - November Music in Theater aan de Parade op VRIJDAG 08 NOVEMBER 2019

  • Metropole Orkest
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
  • Ibeyi
    Ibeyi - 26/10 - TivoliVredenburg
    © Rimmer Theijssen
VR.
08 NOV
COLIN BENDERS, METROPOLE ORKEST, IBEYI - NOVEMBER MUSIC 20:00 uur Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 november 2019.
Dat is 353 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Metropole Orkest & Colin Benders
Voorheen maakte Benders furore met zijn Kyteman Orchestra en scoorde hij een grote hit met het ontroerende nummer Sorry. Tegenwoordig is hij druk in de weer met snoertjes en kabeltjes. In recordtempo heeft hij zich de wonderen van de analoge synthesizer eigen gemaakt. Zijn indrukwekkende synthesizer-setup en live performance knalt van het concertpodium. Tijdens de opening van Amsterdam Dance Event 2018 stond hij al schouder aan schouder met Metropole Orkest.

Metropole Orkest & Ibeyi
De Frans-Cubaanse tweelingzusjes en zangeressen Lisa-Kaindé Diaz en Naomi Diaz treden al zes jaar op onder de naam Ibeyi. Een betoverend duo dat al Beyoncé onder haar fans mag rekenen. Zo duikt Ibeyi op in Beyoncé’s intense videoclip bij Lemonade. Ibeyi brengt een zwoele mix van r&b, soul, fusion jazz en vernieuwende elektronica, waarbij hun sprankelende zang in Engels en het Nigeriaanse Yoruba in het oor springt.

Foto's van Colin Benders, Ibeyi, Metropole Orkest

Foto Colin Benders te Colin Benders / Metropole Orkest - 27/01 - TivoliVredenburg Foto Colin Benders te Colin Benders / Metropole Orkest - 27/01 - TivoliVredenburg Foto Colin Benders te Colin Benders / Metropole Orkest - 27/01 - TivoliVredenburg Foto Colin Benders te REC. Festival 2017 Foto Colin Benders te Lowlands 2019 - Zaterdag Foto Colin Benders te Down The Rabbit Hole 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 30 foto's van Colin Benders
Bekijk alle 30 foto's van Ibeyi
Bekijk alle 15 foto's van Metropole Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws