concert: Dilana in JJ Music House op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dilana in JJ Music House) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
DILANA 21:00 uur JJ Music House, Zoetermeer
2020
Hoofdprogramma Dilana
Toegang €12,-

EXTRA INFORMATIE

Rockdiva Dilana staat op de bühne bij JJ Music House, ze presenteert haar nieuwe EP dat in maart 2020 uit komt.

De meeste mensen kennen Dilana van de Voice of Holland. Een verpletterende indruk maakte zij met haar optreden tijdens het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova met Tommy Lee (Motley Crew), Dave Navarro (Janes addiction), Gilby Clark (Guns n Roses) en Jason Newsted (Metallica). Dilana was de ultieme publiekslieveling. Met haar tweede plaats vestigde zij haar naam in de Amerikaanse Rock Scene.

In 2015 gaf zij een wereldshow op het hoofdpodium tijdens de NAMM conferentie in Anaheim, Californië. Deze conferentie staat te boek als een van ’s werelds grootste evenementen binnen de muziekindustrie.

Met 5 studio albums op zak en heel wat singles is Dilana na jaren Amerika weer terug in Nederland