concert: HAEVN in Hedon

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
11 OKT
HAEVN Grote zaal, 20:15 uur Hedon, Zwolle
2020
Hoofdprogramma HAEVN
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets HAEVN in Hedon
Tickets HAEVN:
zo 11 okt
Hedon, Zwolle
€ 20,00 - 27,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met hun eigenzinnige 'dreampop' verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten en volgde hun EP ‘Symphonic Tales’ dat werd opgenomen met een groot strijkorkest. Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun volgende stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat HAEVN in Hedon plaatsvindt.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto HAEVN te Son Mieux / Haevn / The Brahms - 28/04 - Tolhuistuin Foto HAEVN te Concert at Sea 2016 - Vrijdag Foto HAEVN te Bewilder - 20/11 - Altstadt
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan