concert: The Rushians in Het Parktheater op VRIJDAG 17 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Rushians in Het Parktheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 APR
THE RUSHIANS 20:30 uur Het Parktheater, Alphen aan den Rijn
2020
Hoofdprogramma The Rushians
Toegang oorverkoop (online): € 12,50
Kassa: € 15,00
exclusief consumptie

EXTRA INFORMATIE

THE RUSHians houden RUSH springlevend

Deze avond presenteert Serious Music Alphen een eerbetoon aan de legendarische Canadese band RUSH. De band werd opgericht in 1968 en speelde eerst covers en hardrock, maar al snel gaat RUSH meer richting progressieve hardrock en scoort het wereldwijde hits als Xanadu, 2112, The Spirit Of Radio,Tom Sawyer en Subdivisions. In januari 2018, na bijna 50 jaar, tientallen topalbums en meer dan twee jaar na het laatste optreden van de band, werd bekend gemaakt dat ze geen plannen meer hadden om te toeren of nieuw materiaal op te nemen. Om de muziek van Rush live te beleven zijn we dus aangewezen op tribute bands en gelukkig hebben we in Nederland een van de allerbeste in dit genre: The RUSHians.
Eerder moest de band een concert in Parkvilla afzeggen vanwege droevige omstandigheden, maar een jaar later kunnen de Rush-fans alsnog genieten van een avondvullende reis door het rijke muzikale oevre van RUSH in het sfeervolle Parkvilla Theater.