concert: Social Distortion in Paradiso op MAANDAG 22 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Social Distortion
    Social Distortion - 19/8 - 013
    © Erik Knevelbaard
  • Social Distortion
    Social Distortion - 19/8 - 013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Social Distortion in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
22 JUN
SOCIAL DISTORTION Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Social Distortion

EXTRA INFORMATIE

Al ruim 40 jaar maakt Social Distortion compromisloze punkrock onder de bezielende leiding van zanger/gitarist Mike Ness. De band uit L.A. kenmerkt hun invloedrijke punkgeluid met rockabilly-invloeden, scheurende gitaarriffs en een ritmesectie met de kadans van een stoomlocomotief. De teksten zijn uit het roerige leven van Ness gegrepen. Sinds het debuut 'Mommy's Little Monster' uit 1983 zijn er nog zes albums uitgekomen en na de vele bandlidwisselingen bestaat de formatie nu uit Mike Ness, Jonny "2 Bags" Wickersham, Brent Harding en David Hidalgo Jr..

Foto's van Social Distortion

Foto Social Distortion te Social Distortion - 19/8 - 013 Foto Social Distortion te Rock Werchter 2009 Foto Social Distortion te Social Distortion - 22/6 - Paradiso Foto Social Distortion te Social Distortion - 6/7 - Melkweg Foto Social Distortion te Social Distortion - 19/8 - 013 Foto Social Distortion te Rock Werchter 2009
 
Bekijk alle 30 foto's van Social Distortion

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden