concert: Canshaker Pi in Tolhuistuin op ZATERDAG 07 MAART 2020

  • Canshaker Pi
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Canshaker Pi
    Grasnapolsky 2016 - Zondag
    © Tineke Klamer
ZA.
07 MRT
CANSHAKER PI Club, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Canshaker Pi
Voorprogramma Petersburg

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 maart 2020.
Dat is 1512 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Canshaker Pi in Tolhuistuin
DEZE Canshaker Pi TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 mrt
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Wat goed is, komt snel. Dat is de stormachtige carrière van Canshaker Pi in vijf woorden. En daar gaan de Amsterdammers in gestaag tempo mee door. Na twee succesvolle platen en ontelbare optredens in binnen- en buitenland werkte de band de afgelopen maanden aan hun derde album, dat komend voorjaar verschijnt op Excelsior Recordings. En gaan ze doen wat we ze het liefste zien doen, met tomeloze energie en volledige overgave het podium op.

Op deze avond in Paradiso Noord nemen ze Petersburg mee. De band heette voorheen Petersburg Orderer en kwam tot stand in 2015 toen Camiel Muiser EP 'Proved News' onder die naam opnam, mede mogelijk gemaakt door zijn gitaar en een drummachine. Boris de Klerk (ex-Canshaker Pi) werd er al snel bij gehaald en sindsdien is Muiser zanger en drummer, speelt Erik van der Paardt bas en Jilles de Kleef (Torii, Global Charming) gitaar. Met zo'n team hadden ze de tweede helft van de naam niet meer nodig en nu gaat de band als Petersburg door het leven.

Foto's van Canshaker Pi, Petersburg

Foto Canshaker Pi te Dauwpop 2017 Foto Canshaker Pi te Best Kept Secret 2017 - Zondag Foto Canshaker Pi te Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Foto Canshaker Pi te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Canshaker Pi te Dauwpop 2017 Foto Canshaker Pi te Luxor Love - 10 jaar Luxor Live
 
Bekijk alle 27 foto's van Canshaker Pi

Gerelateerd nieuws