concert: Redd Kross in Paradiso op DONDERDAG 02 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Redd Kross in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 APR
REDD KROSS Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Redd Kross
Voorprogramma Fuck Authority

EXTRA INFORMATIE

Niet veel bands kunnen zeggen dat hun eerste optreden als voorprogramma van Black Flag was. De broers Jeff en Steven McDonald daarentegen wel. Als pubers stonden zij daar eind jaren 70, toen nog onder de naam The Tourist. Na 1980 gaan zij door het leven als Redd Kross. Zij maken naar eigen zeggen een mix tussen punk, metal en bubblegum pop. Hun nieuwste album 'Beyond the Door' legt nog wel de geest vast van de tieners die openende voor Black Flag, maar combineert die met iets meer volwassen teksten.