concert: The Gregorian Voices Gregorian meets Pop in De Basiliek op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Gregorian Voices Gregorian meets Pop in De Basiliek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
THE GREGORIAN VOICES GREGORIAN MEETS POP 20:00 uur De Basiliek, Veenendaal
2020
Hoofdprogramma The Gregorian Voices

EXTRA INFORMATIE

Sinds het voorjaar 2011 is de groep The Gregorian Voices op tournee in Europa. Het koor, bestaande uit acht uitmuntende solisten onder leiding van koorleider Georgi Pandurov, treedt in de voetsporen van het erfgoed van het mannenkoor Gloria Dei. Het ensemble heeft meerdere internationale prijzen ontvangen. Gekleed in traditionele monnikshabijten weet het koor een mystieke sfeer te creëren, waarbij het publiek door de wereld van de religieuze muziek van de Middeleeuwen reist - een klankwereld die tijd, religie en taal overstijgt.

Geniet ook van dit gevarieerde concert, waarbij Gregoriaans koorgezang, Orthodoxe kerkmuziek en liederen en madrigalen uit de Renaissance- en Baroktijd gecombineerd wordt. Met krachtige solopartijen laat het koor met haar solisten horen hoe Gregoriaans tegenwoordig klinkt: authentiek, maar tegelijkertijd ook van deze tijd.