concert: The Bluebirds in Posthuis Theater op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Bluebirds
    The BlueBirds -01/03 - Paradiso
    © Rinse Fokkema
  • The Bluebirds
    The Bluebirds - 08/04 - TivoliVredenburg
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Bluebirds in Posthuis Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 APR
THE BLUEBIRDS 20:15 uur Posthuis Theater, Heerenveen
2020
Hoofdprogramma The Bluebirds

EXTRA INFORMATIE

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten. En voilà, de formatie The BlueBirds was geboren.

Als trio hebben ze al vele festivals, clubs en theaters gezien. Ze stonden in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in een paar dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour komen ze nu terug met een reprise.

Foto's van The Bluebirds

Foto The Bluebirds te The Bluebirds - 02/11 - TivoliVredenburg Foto The Bluebirds te The BlueBirds - 30/09 - Energiehuis Foto The Bluebirds te The Bluebirds - 02/11 - TivoliVredenburg Foto The Bluebirds te The BlueBirds - 30/09 - Energiehuis Foto The Bluebirds te The Bluebirds - 08/04 - TivoliVredenburg Foto The Bluebirds te The Bluebirds - 08/04 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 48 foto's van The Bluebirds

Gerelateerd nieuws