concert: Supertrap - Breakfast in America in Theater de Koornbeurs op DONDERDAG 12 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Supertrap - Breakfast in America in Theater de Koornbeurs) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
12 MRT
SUPERTRAP - BREAKFAST IN AMERICA 20:15 uur Theater de Koornbeurs, Franeker
2020
Hoofdprogramma Supertrap

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse band Supertrap brengt na de succesvolle ‘Live in Paris’ tour dit seizoen opnieuw de geniale muziek van Supertramp naar het theater.

In 2019 is het precies 40 jaar geleden dat Supertramp hun bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht. Om dit te vieren zal Supertrap dit album integraal opvoeren. Denk aan songs als ‘The Logical Song’, ‘Goodbye Stranger’, ‘Breakfast in America’, ‘Take the Long Way Home’ en ‘Child of Vision’.

Uiteraard speelt de band ook de beste nummers van de albums ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’. Muziek uit de ‘gouden tijd’ van Supertramp waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden en Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.