concert: Pieter Jan Leusink - Messiah - G.F. Händel in Concertgebouw op MAANDAG 13 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pieter Jan Leusink - Messiah - G.F. Händel in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
13 APR
PIETER JAN LEUSINK - MESSIAH - G.F. HÄNDEL Koorzaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE


De liedjes van synthpopzangeres en toetseniste Fleurie lijken soms wel van een andere wereld te komen. Tegelijkertijd bevatten ze rauwe menselijke emoties. Fleurie (artiestennaam van Lauren Strahm) maakte haar debuut in 2013 met de EP Fear & Fable. In 2016 scoorde ze een grote Spotify-hit met het nummer Hurts Like Hell, dat meer dan elf miljoen keer werd gestreamd. Fleurie begon op jonge leeftijd met zingen in de kerk, bovendien speelde ze klassiek piano. Als tiener begon ze liedjes te schrijven en deze liedjes op te nemen. Het resultaat: krachtige en filmische synthpop-songs, die met regelmaat opduiken in films en tv-series. Fleurie's debuutalbum, Portals, verscheen in 2018.

Zo werden haar songs gebruikt in onder andere Gotham, Grey’s Anatomy, 13 Reasons Why, The Walking Dead, Riverdale en Shadowhunters. In 2019 bracht Ruelle twee EP's uit: Earth Glow en Exodus. Op dit moment werkt ze aan een nieuw project, dat in 2020 het licht zal zien.