concert: Pieter Jan Leusink - 360 Baroque in Stevenskerk op ZONDAG 24 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pieter Jan Leusink - 360 Baroque in Stevenskerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 MEI
PIETER JAN LEUSINK - 360 BAROQUE Stevenskerk, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Pieter Jan Leusink

EXTRA INFORMATIE

Kies nu voor een wel heel unieke beleving van prachtige composities van Vivaldi, Boccherini en Bach in een intieme setting. De kern van The Bach Orchestra of the Netherlands staat letterlijk in het middelpunt van deze concertserie: u als muziekliefhebber neemt plaats om de musici heen. Dus waar u ook zit, het is altijd dichtbij zodat u optimaal kunt genieten van deze eeuwenoude muziek. Er zijn slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. De locaties zijn met zorg gekozen: historische kerken met een perfecte akoestiek.

U gaat luister naar een complete uitvoering van Vivaldi's Vierjaargetijden waarbij violist Igor Ruhadze zal soleren. Het prachtige Stabat Mater dat de Italiaanse componiste Boccherini componeerde voor sopraan en strijkkwartet is Olga Zinovieva op het lijf geschreven. U zult tijdens deze concerten een grote interactie ervaren met alle musici.