concert: Peter Koelewijn & The Rockets in Het Kielzog op VRIJDAG 31 JANUARI 2020

  • Peter Koelewijn en zijn Rockets
    Pinkpop Classic 2010
    © Erik Luyten
VR.
31 JAN
PETER KOELEWIJN & THE ROCKETS 20:15 uur Het Kielzog, Hoogezand
2020

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 31 januari 2020.
Dat is 1539 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Peter Koelewijn & The Rockets in Het Kielzog
DEZE Peter Koelewijn & The Rockets TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 31 jan
Het Kielzog, Hoogezand
€ 30,50

EXTRA INFORMATIE

Halverwege de jaren 50 werd de band Peter en zijn Rockets opgericht. In de jaren 60 scoorden ze een eerste grote hit met ‘Kom van dat dak af’. Het nummer werd zelfs vier keer uitgebracht en viermaal werd het een hit. Peter Koelewijn stond behalve met The Rockets ook solo en in het gezelschap van andere bands op de planken. Daarnaast verdiende hij zijn pluimen als producent.

Ook in Vlaanderen bleef Koelewijn niet onbesproken. Nummers als ‘Kom van dat dak af’, ‘Angeline m’n blonde sexmachine’, ‘Bonnie’ en ‘Je wordt ouder papa’, galmden ook daar veelvuldig door de boxen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 60 jaar later, met muziek als rode draad door het leven van Koelewijn, grijpt hij nog eens terug naar zijn roots.

We presenteren je ‘Peter Koelewijn en zijn Rockets’ in Nederland en Vlaanderen. Nostalgie met een stevige portie pop. Een voorstelling om niet te missen.

Foto's van Peter Koelewijn en zijn Rockets

Foto Peter Koelewijn en zijn Rockets te Pinkpop Classic 2010 Foto Peter Koelewijn en zijn Rockets te Pinkpop Classic 2010 Foto Peter Koelewijn en zijn Rockets te Pinkpop Classic 2010 Foto Peter Koelewijn en zijn Rockets te Pinkpop Classic 2010
 
Bekijk alle 4 foto's van Peter Koelewijn en zijn Rockets