concert: Martijn Fischer zingt hits van Hazes in Schouwburg Cuijk

VR.
29 NOV
MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES 20:15 uur Schouwburg Cuijk, Cuijk
2019
HOOFDPROGRAMMA Martijn Fischer

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 29 november 2019.
Dat is 14 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Martijn Fischer zingt hits van Hazes in Schouwburg Cuijk
DEZE Martijn Fischer zingt hits van Hazes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 29 nov
Schouwburg Cuijk, Cuijk
€ 38,25

EXTRA INFORMATIE

Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes ons heeft nagelaten!

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen! De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band.

Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen!
Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen.

FOTO'S VAN Martijn Fischer

Foto Martijn Fischer te Westerpop  2019 Foto Martijn Fischer te Westerpop  2019 Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Martijn Fischer

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS