concert: Koninklijke zangvereniging Mastreechter Staar - StaarVaria in Groote Kerk op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Koninklijke zangvereniging Mastreechter Staar - StaarVaria in Groote Kerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
KONINKLIJKE ZANGVERENIGING MASTREECHTER STAAR - STAARVARIA Groote Kerk, Maassluis
2020

EXTRA INFORMATIE

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar je op een, de naam zegt het al, gevarieerd programma, waarin niet alleen de Mastreechter Staar, maar ook tal van solisten, hun beste beentje voor zullen zetten. Als het gaat om muzikale stijlen: opera, operette en musical - ze zullen allemaal volop de aandacht krijgen. Net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots! En je krijgt een internationaal programma: je hoort talen van Zuid-Afrikaans tot Zweeds, en we bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. En: wij zullen je bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen!