concert: Alazka in Poppodium Volt (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Alazka
    Alazka - 21/09 - Patronaat
    © Joyce van Doorn
  • Alazka
    We Came As Romans - 30/4 - Bolwerk
    © Joyce van Doorn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Alazka in Poppodium Volt) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
26 MRT
ALAZKA Grote zaal, 20:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2020
Hoofdprogramma Alazka
Toegang Voorverkoop €18,00 / Dagkassa €20,00

EXTRA INFORMATIE

De band die inmiddels door het leven gaat als Alazka is eindelijk terug. Stevige emotionele heavy rock muziek noemen de vier leden het zelf.
Al sinds 2011 touren de heren van Kingdom of Giants de wereld over. Het zestal weet elke plaat opnieuw te verrassen, elke show weer spelen ze vol energie en komen er snel veel fans bij.
Deze zomer kwam de langverwachte langspeler van Rarity eindelijk online. “The Longest Lonesome” raakte meteen de juiste snaren en al snel zag de band hun luistercijfers omhoog schieten.
Zichtbaar sinds 2017 maar direct in de spotlights. “The new kids on the block” van deze tour, maar de Franse boys van Resolve hebben hun metalhart op de juiste plek zitten.

Support: Kingdom of Giants, Rarity en Resolve

Foto's van Alazka, Kingdom of Giants, Rarity, ReSolve

Foto Alazka te We Came As Romans - 30/4 - Bolwerk Foto Alazka te Alazka - 21/09 - Patronaat Foto Alazka te We Came As Romans - 30/4 - Bolwerk Foto Alazka te We Came As Romans - 30/4 - Bolwerk Foto Alazka te Alazka - 21/09 - Patronaat Foto Alazka te Alazka - 21/09 - Patronaat
 
Bekijk alle 10 foto's van Alazka

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest