concert: Cristina Branco in Cultuurkoepel Heiloo op ZONDAG 26 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell
  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cristina Branco in Cultuurkoepel Heiloo) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
26 APR
CRISTINA BRANCO 15:00 uur Cultuurkoepel Heiloo, Heiloo
2020
Hoofdprogramma Cristina Branco

EXTRA INFORMATIE

Cristina beweegt zich in een sterk conservatieve en traditionele stroming, de Portugese fado muziek. Maar weet zich daarin gesteund door een indrukwekkende verzameling van tekstschrijvers en tijdloze dichters, alsook haar getalenteerde musici die ieder concert weer tot een ware happening maken. Haar carrière omvat al meer dan 10 cd's en Cristina speelde gedurende haar tournees al meer dan honderden concerten over de hele wereld. Altijd op het scherpst van de snede koppelt ze raffinement aan traditie en vernieuwing van haar genre.
Vorig jaar verscheen haar nieuwe album ‘BRANCO’. Cristina laat met dit album wederom horen met de tijd mee te gaan. Voor ‘BRANCO’ werkte ze samen met jonge songwriters uit de Portugese indie-scene en met gevestigde namen als Sérgio Godinho. Zoals we van Cristina gewend zijn, zocht ze de vrijheid in muziek, maar wel met de diepgang van de fado.

Foto's van Cristina Branco

Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005
 
Bekijk alle 9 foto's van Cristina Branco

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws