concert: Cristina Branco in Koepeltheater

VR.
17 APR
CRISTINA BRANCO 20:00 uur Koepeltheater, Leeuwarden
2020
HOOFDPROGRAMMA Cristina Branco
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Cristina Branco in Koepeltheater
Tickets Cristina Branco:
vr 17 apr
Koepeltheater, Leeuwarden
€ 35,50

EXTRA INFORMATIE

Cristina beweegt zich in een sterk conservatieve en traditionele stroming, de Portugese fado muziek. Maar weet zich daarin gesteund door een indrukwekkende verzameling van tekstschrijvers en tijdloze dichters, alsook haar getalenteerde musici die ieder concert weer tot een ware happening maken. Haar carrière omvat al meer dan 10 cd's en Cristina speelde gedurende haar tournees al meer dan honderden concerten over de hele wereld. Altijd op het scherpst van de snede koppelt ze raffinement aan traditie en vernieuwing van haar genre.
Vorig jaar verscheen haar nieuwe album ‘BRANCO’. Cristina laat met dit album wederom horen met de tijd mee te gaan. Voor ‘BRANCO’ werkte ze samen met jonge songwriters uit de Portugese indie-scene en met gevestigde namen als Sérgio Godinho. Zoals we van Cristina gewend zijn, zocht ze de vrijheid in muziek, maar wel met de diepgang van de fado.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Cristina Branco

Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005
 
Bekijk alle 3 foto's van Cristina Branco

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS