concert: Fleddy Melculy / Pene Corrida in Mezz op DONDERDAG 07 OKTOBER 2021

  • Fleddy Melculy
    Freddy Melculy / Rectum Raiders - 23/03 - Doornroosje
    © Bernard Bodt
  • Fleddy Melculy
    Pedro Pico Pop 2017
    © Maaike Ronhaar
DO.
07 OKT
FLEDDY MELCULY / PENE CORRIDA Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Fleddy Melculy Pene Corrida
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fleddy Melculy / Pene Corrida in Mezz
Tickets Fleddy Melculy / Pene Corrida:
do 07 okt
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

Met alweer het derde album pakt Fleddy Melculy de draad op waar die bij het vorige album achter gelaten is. Het nieuwe album belooft het hardste en meest agressieve album tot nu toe te zijn, maar is ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat die de rockers tot nu toe gemaakt hebben. Dit wordt geen rustige avond, dus ga tijdens de Fleddymania helemaal los in de moshpit en schreeuw de longen uit je lijf!

Niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert en … het Jeugdjournaal. Er is een nieuw album uit en daar hoort een zweterige album release tour bij; klaar om een salsa dansje te doen?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fleddy Melculy / Pene Corrida in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Fleddy Melculy, Pene Corrida

Foto Fleddy Melculy te Groezrock 2019 Foto Fleddy Melculy te Baroeg Open Air 2018 Foto Fleddy Melculy te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Fleddy Melculy te ScumBash 2017 Foto Fleddy Melculy te Freddy Melculy / Rectum Raiders - 23/03 - Doornroosje Foto Fleddy Melculy te Waterpop 2018
 
Bekijk alle 52 foto's van Fleddy Melculy

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws