concert: Wipneus & Pim in Hedon op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wipneus & Pim in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
16 OKT
WIPNEUS & PIM Grote zaal, 21:00 uur Hedon, Zwolle
2020
Hoofdprogramma Wipneus & Pim

EXTRA INFORMATIE

We kennen Wipneus & Pim al meer dan twintig jaar. Twee dj’s die we al die jaren al graag in Zwolle zien met een onovertroffen feestconcept. Als geen ander weten Wipneus & Pim het publiek op een muzikale wijze in het zonnetje te zetten. Van de leukste dance & classics tot de hits van vandaag de dag, alles onder een laag positieve energie!

Tijdens een avond Wipneus & Pim is er genoeg te beleven en bewegen. Van danswedstrijden tot een potje ‘de jongens tegen de meisjes’. Een onophoudelijke stroom aan bekende hits en fantastische prijzen zorgen elke keer weer voor hetzelfde resultaat: een grandioos feest waar het publiek altijd de grote winnaar is. Van The Black Eyed Peas naar Paul Elstak en via Guus Meeuwis naar Robin Thicke of Queen. Feest.