concert: Christopher Paul Stelling in Rotown op ZONDAG 10 APRIL 2022

ZO.
10 APR
CHRISTOPHER PAUL STELLING 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Christopher Paul Stelling
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Christopher Paul Stelling in Rotown
Tickets Christopher Paul Stelling:
zo 10 apr
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

“De perfecte samensmelting van folk en soul”, aldus Ben Harper, “alsof je John Fahey of Leo Kottke hoort, maar dan met een briljante zangstem.” Harper – zelf ook rasartiest – kan het weten: hij mocht in Los Angeles Christopher Paul Stelling’s komende album Best Of Luck produceren. De lovende woorden van Harper stoppen overigens niet daar: van alle albums waarbij Harper achter de knoppen mocht plaatsnemen is hij het meest trots op déze. Wij in Rotown ondervonden drie jaar geleden een soortgelijke impressie. Christopher Paul Stelling is van de meest kenmerkende singer-songwritertalenten van dit moment. Zijn warme, expressieve stem, soepele gitaarspel en de haast achteloze manier waarop zijn songteksten uit de mouw lijken te rollen… Stelling is een verteller in hart en nieren die weinig woorden nodig heeft om de grote dilemma’s des levens samen te vatten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Christopher Paul Stelling in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Christopher Paul Stelling

Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory
 
Bekijk alle 4 foto's van Christopher Paul Stelling

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws