concert: Tabitha in Doornroosje

  • Tabitha
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
  • Tabitha
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
DO.
10 SEP
TABITHA Rode Zaal, 21:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Tabitha
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tabitha in Doornroosje
Tickets Tabitha:
do 10 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tabitha en haar band gaan in het voorjaar van 2020 op tour door heel Nederland! Dit jaar verkocht ze binnen no time de kleine zaal van Doornroosje uit. Doordat alle shows snel uitverkocht waren, zijn er natuurlijk nog genoeg fans die ook van haar show willen genieten en daarom gaat Tabitha nogmaals op tour.

Tabitha is de meest beluisterde zangeres van Nederland. Ze bestormde de hitlijsten met de nummer 1 hit ‘Hij is van Mij’, die inmddels drie keer Platina is. Niet lang daarna bracht ze het succesalbum ‘HIT-SIG’ uit waarop zij haar unieke crossover sound laat horen tussen urban en popmuziek. Ook haar laatste singles ‘Moment’ en ‘Het Spijt Me Niet’ zijn regelrechte hits. Houd haar in de gaten, want er komt nog veel meer nieuwe muziek aan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tabitha in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Tabitha

Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Tabitha te Metropolis Festival 2019 Foto Tabitha te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 20 foto's van Tabitha

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws