concert: Dirk Scheele + band in Gebouw T op ZONDAG 10 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dirk Scheele + band in Gebouw T) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
10 MEI
DIRK SCHEELE + BAND Rabozaal, 14:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2020
Toegang VOORVERKOOP€ 13.25
DEURTICKET€ 13.25
FAMILIETICKET (4P)€ 10.75

EXTRA INFORMATIE

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beren de fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezing feest voor jonge kinderen speelt Dirk samen met een spetterende liveband de allerleukste oud Hollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als, Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als “Ik heb een tante in Marokko” uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.

Gerelateerde concerten