concert: Def P in Gebouw T (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Def P in Gebouw T) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
DEF P Rabozaal, 20:00 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2020
Hoofdprogramma Def P
Voorprogramma De Kamer
McGyver
Toegang VOORVERKOOP€ 15
DEURTICKET€ 16

EXTRA INFORMATIE

Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte boombap in het Nederlandse hiphopdossier? Ga zelf de frontlinie van de pure rauwe hiphop tegemoet bij de onverschrokken line-up van Dossier Boombap: Def P, McGyver, De Kamer, ‘T Gilde en DJ Daan & Picqui. Op vrijdag 10 april komt dit collectief onder leiding van Def P naar Gebouw-T!

Foto's van Def P, De Kamer, McGyver

Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van Def P

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws