concert: Ladysmith Black Mambazo in Chassé Theater (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ladysmith Black Mambazo in Chassé Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
12 APR
LADYSMITH BLACK MAMBAZO Koninklijke drukkerij Em. De Jongzaal, 15:00 uur Chassé Theater, Breda (door: Mezz )
2020
Hoofdprogramma Ladysmith Black Mambazo

EXTRA INFORMATIE

Ladysmith Black Mambazo een koor noemen doet geen recht aan hun status. Het is eerder een cultureel instituut. Ze veroveren de harten van het publiek met hun opzwepende vocale harmonieën en kenmerkende dans. Rond 1970 vestigde Ladysmith Black Mambazo zich als de meest succesvolle zanggroep uit Zuid-Afrika. In 1986 volgde de grote doorbraak toen Paul Simon de rijke harmonieën verwerkte op zijn beroemde Graceland album. In de loop der jaren hebben de oorspronkelijke leden een nieuwe jongere generatie verwelkomd in hun missie met een diep respect voor hun rijke culturele en persoonlijke geschiedenis. Samen verspreiden ze de boodschap ‘Peace, love and harmony’. Ze zijn al ruim 19 keer genomineerd voor een Grammy en wonnen maar liefst al vijf keer.

Gerelateerd nieuws