event: LEGENDS of ROCK Tribute Festival in Gebouw T op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LEGENDS of ROCK Tribute Festival in Gebouw T) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL 19:00 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2020
Hoofdprogramma U2 by In the Name of
Toegang EARLY BIRD€ 17.25
VOORVERKOOP€ 22.25
DEURTICKET€ 27.25
GROEPSTICKET (10P)€ 19.75

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 27 maart a.s. vindt in Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival plaats. De beste internationale tributes van Muse, U2, Coldplay en Simple Minds zorgen voor een spetterend Pop/Rock spektakel. Met hits als Plug In Baby, With Or Without You, Clocks en Alive And Kicking, mega lichtshow en veel special effects wordt deze editie van LEGENDS of ROCK Tribute Festival een aaneenschakeling van dynamische shows die zorgen voor de ultieme live beleving!

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws