concert: King of the World in Gebouw T op VRIJDAG 17 JANUARI 2020

  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
VR.
17 JAN
KING OF THE WORLD Rabozaal, 20:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2020
Hoofdprogramma King of the World
Toegang VOORVERKOOP€ 16.25
DEURVERKOOP€ 17.25

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 januari 2020.
Dat is 409 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

King of the World is terug en hoe! Een nieuwe gitarist, nieuwe songs en een nieuw album. De bluesband heeft zichzelf herontdekt en de klasse en energie druipt er wederom vanaf. Op vrijdag 17 januari komt King of the World naar Gebouw-T. De kaartverkoop is gestart!

Stef Delbaere, 24 lentes jong, is de nieuwe gitarist uit Gent (België) die opgroeide tussen de jazz- en bluesplaten van zijn vader. Als jonge gitarist was hij actief in de Belgische blues en rockscene. Hij begeleidde o.a. artiesten als Jared Grant, Belle Perez en Shirma Rouse. In de nieuwe bezetting deed King of the World enkele try-outs in Duitsland en Nederland en trok zich daarna terug in een boerderij in het Oosten van het land om nummers te schrijven voor de hun vijfde CD “Connected”. De invloeden van het nieuwe bandlid zijn duidelijk te horen op deze bevlogen plaat. In de King of the World traditie weer veel meerstemmige zang en invloeden uit de blues, rock en New Orléans.

Foto's van King of the World

Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Ribs & Blues 2014 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017
 
Bekijk alle 9 foto's van King of the World

Gerelateerd nieuws