concert: Fresku in Mezz

  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
DO.
26 NOV
FRESKU Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Fresku
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fresku in Mezz
Tickets Fresku:
do 26 nov
Mezz, Breda
€ 19,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Eindhovense rapper Fresku is terug met nieuw album ‘In Het Diepe’. Het album is net als eerdere albums een perfecte samensmelting van kwetsbaarheid en humor. Het album is een emotionele rollercoaster van een zeer bewogen periode voor de rapper. Hij keert terug naar zijn roots op Curaçao, geeft een prachtige reflectie op de heftige periode waarin zijn zoontje chronisch ziek geboren werd maar durft ook te zingen over de hoogtepunten uit de afgelopen tijd.

“Zelfs als het niet goed komt, komt het wel weer goed” zegt Massi. Met zijn soulvolle, autobiografische muziek wil hij dit gevoel met zijn luisteraars delen. Als inspiratie, als steun in de rug, als geruststelling, voor de moeilijke periodes, want muziek heeft dat ook voor hem gedaan. Massi maakt platen met triphop, jazzy soul en rootsrock invloeden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fresku in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Lowlands 2012 - dag 2 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Metropolis 2010 Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Grasnapolsky 2015 Foto Fresku te Solar Weekend 2012
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws