concert: Ben Miller Band in Mezz

  • Ben Miller Band
    ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall
    © Bas van der Vorm
  • Ben Miller Band
    ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall
    © Bas van der Vorm
ZO.
13 DEC
BEN MILLER BAND Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Ben Miller Band
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ben Miller Band in Mezz
Tickets Ben Miller Band:
zo 13 dec
Mezz, Breda
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De Ben Miller Band staat bekend om een unieke en onweerstaanbare mix van bluegrass, country en blues, zoals de band het zelf noemt ‘Ozark stomp’. De uptempo nummers worden voorzien van recht-voor-je-raap teksten. De authentieke zelfgemaakte instrumenten zoals thriftshop gitaren en een washtub met snaar als basgitaar zorgen voor een uptempo mix waar je zeker niet stil bij kan blijven staan!

In 2013 ging het hard met de band, toen ze samen met ZZ Top de hele wereld over reisde. Voor het album ‘Choke Cherry Tree’ werkte de band samen met producer Chris Funk van The Decemberists, waarvoor de band samenwerkte met diverse gastmuzikanten zoals Jenny Conlee en Nate Query (The Decemberists) en saxofonist Ralph Carney (Tom Waits). Voor de liefhebbers van rammende roots acts als Reverend Payton, Seasick Steve en Hackensaw Boys, maar zeker ook voor de liefhebbers van blues en rockabilly!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ben Miller Band in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Ben Miller Band

Foto Ben Miller Band te Ramblin' Roots 2017 Foto Ben Miller Band te ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall Foto Ben Miller Band te ZZ Top - 24/06 - Heineken Music Hall Foto Ben Miller Band te Bluesrock Tegelen 2018 Foto Ben Miller Band te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Ben Miller Band te Bluesrock Tegelen 2018
 
Bekijk alle 32 foto's van Ben Miller Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws