concert: Clouseau in Paradiso op ZONDAG 03 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Clouseau
    CuliNESSE 2019
    © Peter in ´t Hout
  • Clouseau
    Clouseau - 12/04 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Clouseau in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
03 MEI
CLOUSEAU Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Clouseau
Concert uitverkocht
Clouseau in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 03 mei
Clouseau
Paradiso, Amsterdam
€ 43,50

EXTRA INFORMATIE

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en 'Clouseaumania' is een feit. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd. Een goede drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden.

Foto's van Clouseau

Foto Clouseau te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Clouseau te CuliNESSE 2019 Foto Clouseau te Parkcity Live 2022 Foto Clouseau te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Clouseau te CuliNESSE 2019 Foto Clouseau te Clouseau - 18/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 37 foto's van Clouseau

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws