concert: Miss Montreal in Effenaar op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Miss Montreal
    Festyland 2012
    © Marcel Poelstra
  • Miss Montreal
    Appelpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Miss Montreal in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
MISS MONTREAL Grote zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Miss Montreal
Concert uitverkocht
Miss Montreal in Effenaar is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 27 mrt
Miss Montreal
Effenaar, Eindhoven
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Je ziet haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken! En dat kan ze als de beste, getuige hits als ‘Hoe’ met Nielson, ‘Tututu’, ‘Love You Now’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal van BLØF. Haar nieuwe single is net uit, en heet ‘Een Stap Terug’. Miss Montreal komt een feestje bouwen en meezingen wordt gewaardeerd.

Foto's van Miss Montreal

Foto Miss Montreal te Miss Montreal - 24/11 - Atak Foto Miss Montreal te Nirwana 2017 Foto Miss Montreal te Summer Square 2012 Foto Miss Montreal te Noorderslag weekend 2009 Foto Miss Montreal te Bevrijdingsfestival Overijssel - 05/05 - Zwolle Foto Miss Montreal te Miss Montreal - 22/4 - HMH
 
Bekijk alle 302 foto's van Miss Montreal

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws