concert: Ruben Annink in Rotown

  • Ruben Annink
    Nick & Simon - 05/10 - Paard
    © Larissa Pronk
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
11 MRT
RUBEN ANNINK 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Ruben Annink
Voorprogramma Gerson Main
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ruben Annink in Rotown
Tickets Ruben Annink:
do 11 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 15,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Ruben Annink brak door bij het grotere publiek dankzij zijn deelname aan tv-programma De Beste Singer-songwriter in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B, die hij tot tranen beroerde tijdens De Wereld Draait Door. Annink scoorde aanvankelijk grote hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels prijkt hij binnen de Nederpop zijn eigen kenmerkende geluid en stem, met als laatste wapenfeit de EP Helderzien.

Hoewel hij zijn zang in het begin ontleende aan hip hop en R&B-nummers, passen Annink’s liedjes het best in de rijke traditie van het Nederlandstalige lied. De thema’s die hij aansnijdt zijn diep persoonlijk, maar worden geïllustreerd in poëtische gedachtespinsels. Wie Ze Was, dat hij schreef met Okke Punt, gaat over zijn geliefde Amsterdam, en Van De Liefde Weet Ik Niks verwerkt de scheiding van zijn ouders.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ruben Annink in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Ruben Annink, Gerson Main

Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard
 
Bekijk alle 11 foto's van Ruben Annink
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan