concert: Ruben Annink in Rotown op WOENSDAG 20 OKTOBER 2021

  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
WO.
20 OKT
RUBEN ANNINK 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Ruben Annink
Voorprogramma Gerson Main

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 20 oktober 2021.
Dat is 7 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ruben Annink in Rotown
DEZE Ruben Annink TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 20 okt
Rotown, Rotterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Ruben Annink brak door bij het grotere publiek dankzij zijn deelname aan tv-programma De Beste Singer-songwriter in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B, die hij tot tranen beroerde tijdens De Wereld Draait Door. Annink scoorde aanvankelijk grote hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels prijkt hij binnen de Nederpop zijn eigen kenmerkende geluid en stem, met als laatste wapenfeit de EP Helderzien.

Hoewel hij zijn zang in het begin ontleende aan hip hop en R&B-nummers, passen Annink’s liedjes het best in de rijke traditie van het Nederlandstalige lied. De thema’s die hij aansnijdt zijn diep persoonlijk, maar worden geïllustreerd in poëtische gedachtespinsels. Wie Ze Was, dat hij schreef met Okke Punt, gaat over zijn geliefde Amsterdam, en Van De Liefde Weet Ik Niks verwerkt de scheiding van zijn ouders.

Foto's van Ruben Annink, Gerson Main

Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 11 foto's van Ruben Annink
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws