concert: Jesse Malin in Bitterzoet op ZONDAG 29 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jesse Malin in Bitterzoet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
29 MRT
JESSE MALIN 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Jesse Malin

EXTRA INFORMATIE

Jesse Malin begon zijn muziekcarrière in de New Yorkse hardcore scene van de jaren '80 als twaalfjarig jochie. Zijn uiteindelijke doorbraak was als zanger van de veelgeprezen glampunkband D Generation. Vanaf 2002 ruilde Malin elektrisch in voor akoestisch en maakt hij soloplaten die kunnen worden beschreven als een mix van folk, rock en Americana. Zijn poëtische teksten worden veelvoudig vergeleken met legendes zoals Neil Young en Tom Waits. Het nieuwste album, 'Sunset Kids', gaat over zijn vele jaren in de business en de verschillende persoonlijkheden die hij tijdens zijn vele tours heeft ontmoet. Het album is in samenwerking gemaakt met niemand minder dan Grammy-winnares Lucinda Williams en Green Day’s Billie Joe Armstrong.

Gerelateerd nieuws