concert: Billie Eilish in Festivalpark Werchter (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Billie Eilish
    Billie Eilish - 20/2 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Billie Eilish
    Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg
    © Eva Bakker


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Billie Eilish in Festivalpark Werchter) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 JUL
BILLIE EILISH 15:00 uur Festivalpark Werchter, Werchter
2020
Hoofdprogramma Billie Eilish

EXTRA INFORMATIE

Vanwege te weinig capaciteit bij de Belgische federale politie wordt het concert van Billie Eilish verplaatst naar het Sportpaleis in Antwerpen. Werchter Boutique (pop-up) gaat dus niet door.

Popfenomeen Billie Eilish schrijft al sinds haar elfde liedjes, samen met haar broer Finneas. Je kent haar ongetwijfeld van ‘bad guy’ en ‘bury a friend’, maar misschien ook van haar debuutsingle ‘Ocean Eyes’ die in 2016 viral ging. Met inmiddels een gigantische fanbase heeft Billie als jongste artiest ooit de miljard streams gepasseerd. De zangeres staat bekend om haar karakteristieke stem, duistere en elektronische sound en enorme energie op het podium. Het belooft hierdoor een show te worden om nooit te vergeten!

Foto's van Billie Eilish

Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs Foto Billie Eilish te Pukkelpop 2019 - zondag Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs
 
Bekijk alle 44 foto's van Billie Eilish

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden