concert: Billie Eilish in Ziggo Dome op MAANDAG 13 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Billie Eilish
    Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg
    © Eva Bakker
  • Billie Eilish
    Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg
    © Eva Bakker


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Billie Eilish in Ziggo Dome) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
13 JUL
BILLIE EILISH 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Billie Eilish
Concert uitverkocht
Billie Eilish in Ziggo Dome is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
ma 13 jul
Billie Eilish: WHERE DO WE GO? WORLD TOUR
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 43,68 - 110,88

EXTRA INFORMATIE

Popfenomeen Billie Eilish schrijft al sinds haar elfde liedjes, samen met haar broer Finneas. Je kent haar ongetwijfeld van ‘bad guy’ en ‘bury a friend’, maar misschien ook van haar debuutsingle ‘Ocean Eyes’ die in 2016 viral ging. Met inmiddels een gigantische fanbase heeft Billie als jongste artiest ooit de miljard streams gepasseerd. De zangeres staat bekend om haar karakteristieke stem, duistere en elektronische sound en enorme energie op het podium. Het belooft hierdoor een show te worden om nooit te vergeten!

Foto's van Billie Eilish

Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 24/2 - TivoliVredenburg Foto Billie Eilish te Pukkelpop 2019 - zondag Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs Foto Billie Eilish te Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs Foto Billie Eilish te Lowlands 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 44 foto's van Billie Eilish

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden