concert: DJ Daan / McGyver / Def P / De Kamer in Merleyn (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (DJ Daan / McGyver / Def P / De Kamer in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
DJ DAAN / MCGYVER / DEF P / DE KAMER 23:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma De Kamer Def P DJ Daan McGyver

EXTRA INFORMATIE

Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte boombap in het Nederlandse hiphopdossier? Check deze onverschrokken line-up van Dossier Boombap: aangevoerd door de grondlegger van de nederhop, de frontman van Osdorp Posse: Def P. Ook McGyver heeft zijn sporen ruimschoots verdient, de Nederlands-Canadees is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Verder maken ook De Kamer en T’ Gilde hun opwachting en draaien Daan & Pikor de avond aan elkaar. Maak je borst nat voor een avondje onvervalste rauwe hiphop.

Foto's van Def P, DJ Daan, McGyver

Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso Foto Def P te Public Enemy - 12/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 4 foto's van Def P

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws