concert: Damien Jurado / Dana Gavanski in Stevenskerk op WOENSDAG 19 FEBRUARI 2020

  • Damien Jurado
    Motel Mozaique 2016
    © Bart Notermans
  • Damien Jurado
    Motel Mozaique 2016
    © Bart Notermans
WO.
19 FEB
DAMIEN JURADO / DANA GAVANSKI 19:45 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Damien Jurado Dana Gavanski
Toegang 22

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 19 februari 2020.
Dat is 383 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Damien Jurado brengt sinds 1995 folk en lof-fi liedjes uit en blijft zich album na album vernieuwen. De man uit Seattle tekende al voor zijn debuut bij kwaliteitslabel Sub Pop om zo’n tien jaar later te verkassen naar Secretly Canadian. De muziek van de uit Seattle afkomstige Jurado is door de jaren heen gegroeid maar heeft zijn donkere ondertoon nooit verloren. Live trekt hij je mee in zijn emoties wat resulteert in indrukwekkende optredens zoals hij al meerdere keren aantoonde.
‘In the Shape of a Storm’ is de titel van zijn nieuwe en allereerste solo-album, een van zijn meest pure en ’naakte’ albums tot nu toe. Zijn stem, zang en akoestische gitaar met daarnaast af en toe de gitaarklanken van zijn vriend Josh Gordon op de achtergrond.
Support is de Canadese muzikante Dana Gavanski wiens debuutalbum begin 2020 zal verschijnen. Gavanski maakt intiem en sereen klinkende folk.

Foto's van Damien Jurado, Dana Gavanski

Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016 Foto Damien Jurado te Motel Mozaique 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van Damien Jurado

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest