concert: Free Must See: Leaf + support: Destine in Bibelot op VRIJDAG 11 JANUARI 2008

  • Destine
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
  • Destine
    Wantijpop 2010
    © Marcel Poelstra
VR.
11 JAN
FREE MUST SEE: LEAF + SUPPORT: DESTINE Main Stage, 20:30 uur Bibelot, Dordrecht
2008
Hoofdprogramma Leaf
Voorprogramma Destine

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 januari 2008.
Dat is 4794 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Leaf
De zomer in je kop, acute zin in een strandfeestje, een soepel nieuw danspasje…Hier krijg je meteen zin in bij het luisteren naar de band Leaf. Als vijf studenten van de Tilburgse Rockacademie besluiten om hun vriendschap in september 2005 geluid te geven, is Leaf een feit. Met de zon in het hoofd zijn zij aan het musiceren geslagen. Sindsdien speelt dit vrolijke bandje goedlopende popliedjes in akoestische setting in de stijl van Jack Johnson. Ogen dicht en je waant je met je zonnebril en een koud biertje op het strand. In oktober kwam het debuutalbum ‘Life’s a beach’ en de eerste single ‘Wonderwoman’ is een groot succes.

Destine
Destine combineert de ‘feelgoodvibe’ van powerpop met de intensiteit van punkrock en laat zien dat de songs live nog beter klinken dan op de cd. De liedjes zijn zomers en meerstemmig met een gelikte Amerikaanse rocksound en een randje punkrock. De melodieën komen recht uit het hart, hebben doordachte songstructuren en pakkende refreinen.

Foto's van Leaf, Destine

Foto Leaf te Leaf - 7/2 - Speakers Foto Leaf te Leaf - 7/2 - Speakers Foto Leaf te Summer Square 2008 Foto Leaf te Bospop 2008 Foto Leaf te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Leaf te Zwarte Cross 2008
 
Bekijk alle 30 foto's van Leaf
Bekijk alle 56 foto's van Destine

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden